Gastenboek

18-05-2020

Fam. Leeflang

Superblij met onze nieuwe badkamer! We hadden specifieke wensen en Rien heeft heel goed meegedacht om tot een goed ontwerp te komen. Tussendoor was er steeds overleg en werden we uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en bijbehorende voor- en nadelen. Het resultaat is prachtig en alles werkt uitstekend. "Vakmanschap, betrouwbaarheid en service" zijn een terechte omschrijving van Riens werk. Hij gaat de extra mijl voor de klant...

11-05-2020

Edwin en Yvonne

Super tevreden over het werk van Rien! Alles in goed overleg en en zeer vakkundig uitgevoerd. Leeft zich goed in in de gezinssituatie zodat de verbouwing soepel verloopt. Denkt met alles mee en geeft goede tips.  Absolute aanrader!

30-09-2018

Roseline en Bob

Bedankt Rien, prachtige badkamer en wc! Wij zijn erg te spreken over de kwaliteiten van Rien, wij zijn het eens met de vorige beoordelingen, dus wat kunnen wij er aan toevogen... Rien denkt mee en vindt altijd een oplossing voor een onverwachts probleempje. Echt de moeite waard om op Rien te wachten voor de uitvoering van werkzaamheden!

26-02-2018

Fam. van Leeuwen

Goede vakman, verstand van zaken, netjes werkend, afspraak = afspraak.
Absoluut een aanrader voor een mooie badkamer.

27-12-2017

Henk & Ger

Onze badkamer en toiletten zien er weer prima uit en op de zolder een extra badkamer gemaakt door Rien.
Professioneel, adviserend, multifunctioneel. Een top vakman die met veel plezier en toewijding werkt. Een aanrader voor iedereen die een verbouwing wil laten realiseren.

20-11-2017

Fam Fens

Fam Fens

Onze badkamer ziet er goed uit.
Rien heeft vakkundig onze badkamer verbouwd.
Rien werkt heel netjes.
Rien is behulpzaam en denkt mee.

07-06-2017

Manuel en Corine

Complimenten aan Rien! Een hele mooie en goede badkamer, keurig afgewerkt.
Vakkundig, vriendelijk, snel en efficient. Warm aanbevolen!

25-05-2017

Cees en Alice

Rien Hoste; bedankt voor de hoogwaardige kwaliteit welke je bij de aanleg van onze nieuwe badkamer hebt geleverd. Top dat je als multidisciplinair vakman van sloop “oud” tot montage van “nieuw” alles zelf hebt uitgevoerd! En dat voor een redelijke prijs en exact volgens de planning die we 3 maanden eerder afgesproken hebben! Ook plezierig om jou als persoon “over de vloer” te hebben, waarbij je tevens goed oog hebt voor het werken in een bewoonde woning.

26-04-2017

Fam. Verdoes

Alweer een aantal maanden geleden dat Rien gewerkt heeft aan de complete vervanging van ons toilet en dagelijks kunnen wij genieten van zijn vakmanschap. Een plezier om Rien in huis te hebben gehad, prettig, weloverwogen, kundig en ook heel belangrijk, meedenkend.
Het is zeker een aanrader om werkzaamheden door Rien Hoste te laten uitvoeren.
Complimenten voor de website, mooie foto's.

07-04-2017

Miguel

Vakman, punctueel, perfectionist, behulpzaam, ofterwijl.....aanrader, top

Schrijf reactie

Beoordeel:

Arie van Meerkerk schreef op 21-05-2016:

Onze badkamer is door Rien Hoste op een perfecte manier gerenoveerd. Prettig contact. Rien is flexibel en een uitstekende vakman. Een aanrader dus!

Familie Blokker schreef op 02-03-2016:

Beste Rien, Wij zijn bijzonder trots en blij met onze nieuwe badkamer welke jij zo prachtig gemaakt hebt! Jouw klantvriendelijkheid, vakmanschap en het fijne meedenken leveren een topresultaat. Wij genieten er iedere dag van! Van ganser harte aanbevolen: HOSTE MONTAGE

Elizabeth Hoste schreef op 26-07-2015:

Weer even de website bekeken: Geweldig! Dat geldt zowel voor de werkzaamheden als voor de site zelf. Compliment!

Loes en Piet Visser schreef op 16-03-2015:

Hoste Montage heeft bij ons het toilet gerenoveerd en heeft dit werkelijk schitterend gedaan. In goed overleg en heel flexibel, gezien tegenslagen met levering van materialen externen. Ook de badkamervloer is keurig gerenoveerd. Complimenten voor werk en communicatie. Volgende klus is voor Hoste montage

Marijke schreef op 13-01-2015:

Wat een mooie website Rien! Als klant van je wil ik ook even een berichtje op je site zetten. Je hebt een fantastisch mooie badkamer en toilet gemaakt in onze nieuwe huis. We genieten er nog iedere dag van. Ik vind het ook héél fijn dat ik je altijd kan bellen als er iets te doen is. Ik wens je héél veel succes in 2015.

Elima schreef op 03-01-2015:

Compliment voor je website, neefje!

Jörg en Heike schreef op 06-12-2014:

Rien heel erg bedankt voor de mooie badkamer. Door dat jij met je klant meedenkt en ook ideeen hebt is hij zo mooi geworden!

Herman schreef op 22-11-2014:

Na jarenlange ergernissen over een lekkende goot en problemen met ongeaarde stopcontacten, is na een bezoek van Hoste Montage alles weer onder controle. En dat binnen enkele uurtjes. Handig!

Rik en Marlies schreef op 06-10-2014:

Gefeliciteerd Rien met je website!! Als eerste klant na opening van Hoste Montage ook een 1e bericht op je website. We zijn zeer tevreden over het werk wat je bij ons geleverd hebt voor zowel de nieuwe keuken als ook de verlichting door onze hele woonkamer met de sfeervolle indirecte verlichting. Het is nog elke dag een feestje om te koken in de nieuwe keuken.